
Soave classico "Castel Cerino" DOC, Azienda Coffele, Veneto, Italy0,75l
Suché, bílé víno, které má světle žlutou barvu s nazelenalým odleskem. Na nose ucítíte čerstvé tóny, které připomínají bílé květy, jako je hloh, konvalinka a třešňové květy. Chuť je strukturovaná a energická s příjemnou oříškovou a dlouhou dochutí.
Ingredience
Odrůda: 100 % Garganega.
Produkční oblast: Z vinic nacházejících se v kopcovité oblasti (150-450 m n m) Classica, v lokalitě Castelcerino di Soave.
Vinifikace: Sklizeň, výhradně ruční, probíhá během měsíce října. Všechny hrozny se sklízejí v krabicích po 20 kg, aby byla zachována dokonalá celistvost hroznů až do okamžiku lisování. Kvašení probíhá při udržování teploty vždy pod 18 °, aby se udržely jemnější a příjemnější vůně, které dokáže Garganega vyjádřit. Víno prochází pouze jedním stáčením a jednou filtrací. Konzervování a zrání probíhá v malých nerezových nádobách s teplotou vždy pod 16 ° C.
Barva: Světle žlutá s nazelenalými odlesky.
Vůně: Na nose uvolňuje čerstvé tóny, které připomínají bílé květy, jako je hloh, konvalinka a třešňové květy. Ovocné zelené jablko, s tóny šalvěje.
Chuť: Suché víno s dobrou strukturou. Štíhlý a osvěžující, s příjemnou mandlovou a dlouhou dochutí.
Servírování: Doporučujeme podávat při teplotě 9-10 °C.
Kyseliny: 5,26 g/l.
Zbytkový cukr: 2,6 g/l.
Alkohol prodáváme pouze osobám starším 18 let. Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Další pochutiny z naší restaurace
Sauvignon Blanc „Abenheimer Klausenberg“, Weingut Julius, Rheinhessen, Germany, trocken
Suché, bílé víno. Herbální Sauvignon Blanc s delikátním projevem.
Riesling "Bermersheimer Hasenlauf", Weingut Julius, Rheinhessen, Germany, trocken
Suché, bílé víno. Lehké, svěží minerální víno pro letní dny.
Valpolicella Superiore Ripasso DOC, Musella, Veneto, Italy
Červené, suché víno. Strukturované a velice jemné Ripasso s rubínově červenou barvou a měděnými odlesky. Krásné tóny červeného ovoce v aromatu. Chuť je vyvážená a dlouhá s velmi příjemným tříslem.