TONNO E CIPOLLA

TONNO E CIPOLLA

233 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, nakládaný tuňák, červená cibule

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
4 Ryby
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

SALAME VENTRICINA PICCANTE

Rajčatové sugo, mozzarella, salám Ventricina, salám Calabrese, chilli papričky, olivy

257 Kč
QUATTRO FORMAGGI
Vegetariánské
QUATTRO FORMAGGI

QUATTRO FORMAGGI

Smetana, mozzarella, taleggio, gorgonzola, parmezán

292 Kč
BURRATA
Vegetariánské
BURRATA

BURRATA

Rajčatové sugo, mozzarella, bazalka, cherry rajčata, burrata, olivový olej

329 Kč