CAPRICIOSA

CAPRICIOSA

318 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka, artyčoky, olivy, kapary, ančovičky, žampiony, oregáno

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
4 Ryby
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

CALZONE CLASSICO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, olivy

277 Kč

CARBONARA

Smetana, mozzarella, pancetta, parmezán, vejce, olivový olej

297 Kč

TARTUFFO

Smetana, mozzarella, Salsiccia, hřiby, lanýžový olej

349 Kč