CAPRICIOSA

CAPRICIOSA

318 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka, artyčoky, olivy, kapary, ančovičky, žampiony, oregáno

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
4 Ryby
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

POLLO E SPINACI

Rajčatové sugo, mozzarella, grilované kuřecí maso, špenát, česnek, parmezán

281 Kč

QUATTRO STAGIONI

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, salám ventricina, artyčoky

345 Kč

SALAME

Rajčatové sugo, mozzarella, salám milano

277 Kč