MARGHERITA BUFALINA

MARGHERITA BUFALINA

325 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella z buvolího mléka, bazalka, parmezán

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

PIAZZA
Vegetariánské
PIAZZA

PIAZZA

Smetana, mozzarella, pecorino, žampiony, bazalkové pesto, olivový olej

290 Kč

CALZONE CLASSICO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, olivy

277 Kč

CARBONARA

Smetana, mozzarella, pancetta, parmezán, vejce, olivový olej

297 Kč