MARGHERITA BUFALINA

MARGHERITA BUFALINA

230 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella z buvolího mléka, bazalka, parmezán

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

QUATTRO FORMAGGI
Vegetariánské
QUATTRO FORMAGGI

QUATTRO FORMAGGI

Smetana, mozzarella, taleggio, gorgonzola, parmezán

278 Kč

TONNO E CIPOLLA

Rajčatové sugo, mozzarella, nakládaný tuňák, červená cibule

224 Kč

PARMA

Rajčatové sugo, mozzarella, parmská šunka, cherry rajčata, rukola, parmezán, olivový olej

287 Kč