MARGHERITA BUFALINA

MARGHERITA BUFALINA

239 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella z buvolího mléka, bazalka, parmezán

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

FUNGHI

Rajčatové sugo, mozzarella, žampiony

206 Kč

SPINACI E GORGONZOLA

Rajčatové sugo, mozzarella, gorgonzola, baby špenát, parmezán, česnek

246 Kč

CAPRICIOSA

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka, artyčoky, olivy, kapary, ančovičky, žampiony, oregáno

278 Kč