PARMA

PARMA

345 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, parmská šunka, cherry rajčata, rukola, parmezán, olivový olej

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

SPINACI E GORGONZOLA

Rajčatové sugo, mozzarella, gorgonzola, baby špenát, parmezán, česnek

281 Kč

POLLO E SPINACI

Rajčatové sugo, mozzarella, grilované kuřecí maso, špenát, česnek, parmezán

281 Kč

PROSCIUTTO COTTO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti

257 Kč