
Valentýnské menu s mořskými plodyPro 1 osobu
1 250 Kč
Amuse Bouche
Duck Crostino - Zauzené kačeří prsíčko Mulard, lanýžová burrata, citronová maldonská sůl, bruschetta s pažitkovou ricottou
Předkrm
Beef & Beetroot Carpaccio - Carpaccio z uruguayské svíčkové, carpaccio z marinované řepy chioggia, gel z granátového jablka s krém z fíkového balzamika, salát bulls blood, Parmigiano Reggiano 24 měsíců, focaccia s Taggiasca olivami
Hlavní chod
Linguine con Frutti di Mare - Těstoviny linguine di Gragnano, krevety, mušle, kalamáry, chobotnice, španělský rak, rajčatová omáčka, špetka chilli, cherry rajčátka
Dezert
Mille feuille - Křupavé listové těsto s malinovým krémem, mascarpone s madagaskarskou vanilkou, lesní ovoce
Další pochutiny z naší restaurace
Valentýnské menu s masem
Amuse Bouche
Duck Crostino - Zauzené kačeří prsíčko Mulard, lanýžová burrata, citronová maldonská sůl, bruschetta s pažitkovou ricottou
Předkrm
Beef & Beetroot Carpaccio - Carpaccio z uruguayské svíčkové, carpaccio z marinované řepy chioggia, gel z granátového jablka s krém z fíkového balzamika, salát bulls blood, Parmigiano Reggiano 24 měsíců, focaccia s Taggiasca olivami
Hlavní chod
Argentina Fillet - Steak z argentinské svíčkové, pečená středomořská zelenina s baby špenátem, krémový demi-glace s růžovým pepřem
Dezert
Mille feuille - Křupavé listové těsto s malinovým krémem, mascarpone s madagaskarskou vanilkou, lesní ovoce