CARBONARA

CARBONARA

297 Kč

Smetana, mozzarella, pancetta, parmezán, vejce, olivový olej

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
3 Vejce
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

PROSCIUTTO COTTO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti

257 Kč

CAPRICIOSA

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka, artyčoky, olivy, kapary, ančovičky, žampiony, oregáno

318 Kč

POLLO E SPINACI

Rajčatové sugo, mozzarella, grilované kuřecí maso, špenát, česnek, parmezán

281 Kč