CARBONARA

CARBONARA

297 Kč

Smetana, mozzarella, pancetta, parmezán, vejce, olivový olej

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
3 Vejce
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

SALAME PICCANTE

Rajčatové sugo, mozzarella, salám Ventricina, salám Calabrese, chilli papričky, olivy

309 Kč
BURRATA
Vegetariánské
BURRATA

BURRATA

Rajčatové sugo, mozzarella, bazalka, cherry rajčata, burrata, olivový olej

349 Kč
Vyprodáno

PARMA

Rajčatové sugo, mozzarella, parmská šunka, cherry rajčata, rukola, parmezán, olivový olej

329 Kč