CALZONE CLASSICO

CALZONE CLASSICO

277 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, olivy

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

CARBONARA

Smetana, mozzarella, pancetta, parmezán, vejce, olivový olej

297 Kč
SEMPRE BUONA
Extra hot
SEMPRE BUONA

SEMPRE BUONA

Rajčatové sugo, ančovičková pasta, mozzarella, červená cibule, naše pikantní klobáska, jalapeños

267 Kč

MELANZANE ALLA PARMIGIANA

Rajčatové sugo, mozzarella, smažený lilek, parmezán, bazalka, olivový olej

267 Kč