POLLO E SPINACI

POLLO E SPINACI

246 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, grilované kuřecí maso, špenát, česnek, parmezán

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

BURRATA
Vegetariánské
BURRATA

BURRATA

Rajčatové sugo, mozzarella, bazalka, cherry rajčata, burrata, olivový olej

329 Kč

CARBONARA

Smetana, mozzarella, pancetta, parmezán, vejce, olivový olej

259 Kč

PIAZZA
Vegetariánské
PIAZZA

PIAZZA

Smetana, mozzarella, pecorino, žampiony, bazalkové pesto, olivový olej

254 Kč