POLLO E SPINACI

POLLO E SPINACI

281 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, grilované kuřecí maso, špenát, česnek, parmezán

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

RAPA ROSSA E FUNGO OSTRICA

Rajčatové sugo, hlíva ústričná, červená řepa, jarní cibulka, mozzarella 

249 Kč

GAMBERETTI, RICOTTA E MANDORLE

Rajčatové sugo, mozzarella, ricotta, krevety, mandle, chilli, olivy, cherry rajčata, bazalka

319 Kč

ETNA

Rajčatové sugo, mozzarella, lardo, nduja, jalapeños, parmezán

369 Kč