Pálava, výběr z hroznů, Vinařství Omasta, Horní Bojanovice, polosladké0,75l
Polosladké, bílé víno. Typická sladší moravská Pálava.
Ingredience
Odrůda: 100% Pálava
Vinifikace: Vinifikace a fermentace v nerezovém tanku.
Barva: Víno má jemně zlatou barvu s oranžovými menisky a odlesky bronzových tónů.
Vůně: Vůně vína připomíná kandovanou citrusovou kůru, cibéby či okvětní lístky růže.
Chuť: Chuť je velmi kořenitá a robustní. Můžeme v ní najít růžová poupata, kandované citrusové plody a první jarní med.
Teplota podávání: Doporučujeme podávat při teplotě 10 – 12 °C.
Kyseliny: 6,2 g/l.
Zbytkový cukr: 24,8 g/l.
Alkohol prodáváme pouze osobám starším 18 let. Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Další pochutiny z naší restaurace
Valpolicella Superiore Ripasso, DOC, Azienda Agricola Musella
Červené, suché víno. Strukturované a velice jemné Ripasso s rubínově červenou barvou a měděnými odlesky. Krásné tóny červeného ovoce ve vůni. Chuť je vyvážená a dlouhá s velmi příjemným tříslem.
Babone Rosso, DOC Maremma Toscana, Muralia
Suché, červené víno. barva je intenzivně červená a bohatou vůní červeného ovoce a lékořice. Chuť je velice příjemná s decentní tříslovinou.
Il Ghizzano Rosso, IGT Costa Toscana, Tenuta Di Ghizzano
Suché, červené víno. Jemné příjemné Sangiovese s trochou Merlotu.