
Nebbiolo "Bagardo", Matunei0,75l
1 199 Kč
Suché, červené víno. Naturální Nebbiolo s plným, elegantním tělem.
Ingredience
Odrůda: 100% Nebbiolo.
Vinifikace: Macerace 3 týdny, spontální fermentace a 9 měsíců zraje na nerezu. 12 měsíců na bariku. Víno je nefiltrováno. Rok zraje na láhvi.
Barva: Tmavě červená opulentní barva.
Vůně: Hluboká a intenzivní vůně zralého lesního ovoce.
Chuť: V chuti zejména bohaté chutě ovoce a náznaky vanilky. Víno je krásně harmonické s dlouhým závěrem.
Servírování: Doporučujeme podávat při teplotě 14 – 16 °C.
Alkohol prodáváme pouze osobám starším 18 let. Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Alergeny
Další pochutiny z naší restaurace
Pálava, výběr z hroznů, Vinařství Omasta, Horní Bojanovice, polosladké
Polosladké, bílé víno. Typická sladší moravská Pálava.
Amarone della Valpolicella DOCG, Musella, Veneto, Italy
Suché, červené víno. Chlouba vinařství a sofistikovaná elegance. Amarone je silné, bohaté na obsah a stále ovocné. Třešně, kůra a koření se mísí s příjemností typickou pro území Veneta.
Sassirossi Rosso, DOC Isonzo, Masut da Rive, Friuli, Italy
Suché, červené víno. Cuvée francouzských odrůd s italským rukopisem. Intenzivně rubínová barva s fialovými odlesky. Vůně jemná, herbální. Chuť je elegantní s vyšší tříslovinou a tóny černého rybízu, brusinek s lékořicovým závěrem.