PROSCIUTTO COTTO

PROSCIUTTO COTTO

257 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

TARTUFFO

Smetana, mozzarella, Salsiccia, hřiby, lanýžový olej

349 Kč
SEMPRE BUONA
Extra hot
SEMPRE BUONA

SEMPRE BUONA

Rajčatové sugo, ančovičková pasta, mozzarella, červená cibule, naše pikantní klobáska, jalapeños

267 Kč

CALZONE CLASSICO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, olivy

277 Kč