QUATTRO STAGIONI

QUATTRO STAGIONI

269 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, salám ventricina, artyčoky

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

PROSCIUTTO COTTO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti

215 Kč

SPINACI E GORGONZOLA

Rajčatové sugo, mozzarella, gorgonzola, baby špenát, česnek

242 Kč

MARGHERITA BUFALINA

Rajčatové sugo, mozzarella z buvolího mléka, bazalka, parmezán

230 Kč