SALAME VENTRICINA PICCANTE

SALAME VENTRICINA PICCANTE

Extra hot

257 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, salám ventricina, chilli papričky, olivy

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

POLLO E SPINACI

Rajčatové sugo, mozzarella, grilované kuřecí maso, špenát, česnek, parmezán

234 Kč

CAPRICIOSA

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka, artyčoky, olivy, kapary, ančovičky, žampiony, oregáno

278 Kč

QUATTRO STAGIONI

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, salám ventricina, artyčoky

269 Kč