SALAME PICCANTE

SALAME PICCANTE

Extra hot

309 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, salám Ventricina, salám Calabrese, chilli papričky, olivy

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

MELANZANE ALLA PARMIGIANA

Rajčatové sugo, mozzarella, smažený lilek, parmezán, bazalka, olivový olej

277 Kč

CALZONE CLASSICO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, olivy

277 Kč

CARBONARA

Smetana, mozzarella, pancetta, parmezán, vejce, olivový olej

297 Kč