SALAME VENTRICINA PICCANTE

SALAME VENTRICINA PICCANTE

Extra hot

257 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, salám Ventricina, salám Calabrese, chilli papričky, olivy

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

TONNO E CIPOLLA

Rajčatové sugo, mozzarella, nakládaný tuňák, červená cibule

233 Kč

QUATTRO STAGIONI

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, salám ventricina, artyčoky

283 Kč

SALAME

Rajčatové sugo, mozzarella, salám milano

242 Kč