Sauvignon Blanc „Abenheimer Klausenberg“, Weingut Julius, Rheinhessen, Germany, trocken0,75 l
Suché, bílé víno. Herbální Sauvignon Blanc s delikátním projevem.
Ingredience
Odrůda: 100 % Sauvignon Blanc.
Půda: Sprašová, bohatá na jíl.
Vinifikace: Ruční sklizeň a následné jemné lisování. Fermentace v nerezových tancích při nízké teplotě (15 °C).
Barva: Slámově žlutá se zelenkavými odlesky.
Vůně: Elegantní herbální vůně s kombinací citrusových plodů.
Chuť: Tóny bílého ovoce, citrusy, brusinky. Čistý a jemný. S minerálním nádechem a krásnou šťavnatou kyselinkou.
Teplota podávání: Doporučujeme podávat při teplotě 7 – 10 °C.
Zbytkový cukr: 2,5 g/l.
Kyseliny: 6,6 g/l.
Alkohol prodáváme pouze osobám starším 18 let. Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Alergeny
Další pochutiny z naší restaurace
Sauvignon „Sexenberg“, Piálek & Jäger
Suché, bílé víno. Delikátní, elegantní Sauvignon ze Znojemska.
Rulandské šedé, Škrobák
Suché, bílé víno. Výrazné, aromatické, suché Rulandské šedé.
Ryzlink rýnský "Stříbrný", Sonberk
Suché, bílé víno. Svěží, šťavnatá vína z dřívějších sklizní a z mladších vinohradů, vína pro každodenní zdravý doušek, která se krásně snoubí s obědem i s lehkou večeří.