Sauvignon Blanc „Abenheimer Klausenberg“, Weingut Julius, Rheinhessen, Germany, trocken0,75 l
Suché, bílé víno. Herbální Sauvignon Blanc s delikátním projevem.
Ingredience
Odrůda: 100 % Sauvignon Blanc.
Půda: Sprašová, bohatá na jíl.
Vinifikace: Ruční sklizeň a následné jemné lisování. Fermentace v nerezových tancích při nízké teplotě (15 °C).
Barva: Slámově žlutá se zelenkavými odlesky.
Vůně: Elegantní herbální vůně s kombinací citrusových plodů.
Chuť: Tóny bílého ovoce, citrusy, brusinky. Čistý a jemný. S minerálním nádechem a krásnou šťavnatou kyselinkou.
Teplota podávání: Doporučujeme podávat při teplotě 7 – 10 °C.
Zbytkový cukr: 2,5 g/l.
Kyseliny: 6,6 g/l.
Alkohol prodáváme pouze osobám starším 18 let. Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Alergeny
Další pochutiny z naší restaurace
Rulandské šedé, Škrobák
Suché, bílé víno. Výrazné, aromatické, suché Rulandské šedé.
Rulandské šedé, František Mádl
Suché, bílé víno. Příjemně aromatické, svěží ovocné bílé bíno.
Grignolino "Alvesse", Crealto
Suché, červené víno. Méně známá odrůda Grignolino v přírodním pojetí.