
Sauvignon Blanc „Abenheimer Klausenberg“, Weingut Julius, Rheinhessen, Germany, trocken0,75 l
Suché, bílé víno. Herbální Sauvignon Blanc s delikátním projevem.
Ingredience
Odrůda: 100 % Sauvignon Blanc.
Půda: Sprašová, bohatá na jíl.
Vinifikace: Ruční sklizeň a následné jemné lisování. Fermentace v nerezových tancích při nízké teplotě (15 °C).
Barva: Slámově žlutá se zelenkavými odlesky.
Vůně: Elegantní herbální vůně s kombinací citrusových plodů.
Chuť: Tóny bílého ovoce, citrusy, brusinky. Čistý a jemný. S minerálním nádechem a krásnou šťavnatou kyselinkou.
Teplota podávání: Doporučujeme podávat při teplotě 7 – 10 °C.
Zbytkový cukr: 2,5 g/l.
Kyseliny: 6,6 g/l.
Alkohol prodáváme pouze osobám starším 18 let. Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Alergeny
Další pochutiny z naší restaurace
Pinot Blanc de Noir, Alexander Gysler
Suché, šumivé, bílé víno. Champagne styl v německém provedení.
Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Extra Dry, DOCG, BiancaVigna
Polosuché, šumivé, bílé víno se slámově žlutou barvou. Velmi jemné a trvalé perlení. Víno je na nose velice ovocité a elegantní. Chuť se s vůní krásně doplňuje. Na patře je víno příjemně krémové, tóny ovoce svůdně dokresluje zbytkový cukr.
Chardonnay "Maurus", DOC Isonzo del Friuli
Suché, bílé víno. Má žlutou barvu se zlatými odlesky. Okouzlující vůně s jemnými kouřovými tóny. Naleznete vůni lískových ořechů, mandlí, ale také vanilky a skořice, která je typická pro oblast původu. V chuti je jemná rovnováha mezi čerstvostí a hladkostí s dlouhou elegantní perzistencí. Jsou cítit zelené broskve, čerstvý karamel a med.