![PIAZZA](/upload/restaurace/ristorante_piazza/jidlo/TIN_4943.jpg)
PIAZZA
Smetana, mozzarella, pecorino, žampiony, bazalkové pesto, olivový olej
Ingredience
Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko
Další pochutiny z naší restaurace
QUATTRO STAGIONI
Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, salám ventricina, artyčoky
POLLO E SPINACI
Rajčatové sugo, mozzarella, grilované kuřecí maso, špenát, česnek, parmezán
SALAME PICCANTE
Rajčatové sugo, mozzarella, salám Ventricina, salám Calabrese, chilli papričky, olivy