SPINACI E GORGONZOLA

SPINACI E GORGONZOLA

246 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, gorgonzola, baby špenát, parmezán, česnek

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

PARMA

Rajčatové sugo, mozzarella, parmská šunka, cherry rajčata, rukola, parmezán, olivový olej

302 Kč

TONNO E CIPOLLA

Rajčatové sugo, mozzarella, nakládaný tuňák, červená cibule

233 Kč

SALAME VENTRICINA PICCANTE

Rajčatové sugo, mozzarella, salám Ventricina, salám Calabrese, chilli papričky, olivy

257 Kč