SPINACI E GORGONZOLA

SPINACI E GORGONZOLA

242 Kč

Rajčatové sugo, mozzarella, gorgonzola, baby špenát, česnek

Ingredience

Neapolskou pizzu je nutné péct minimálně při teplotě 430 – 450 °C po dobu 60 až 90 vteřin.
Díky tomu má specificky opálené okraje a abychom ji k vám dostali v té nejlepší kvalitě, nerozkrajujeme ji před podáváním.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek
7 Mléko

Další pochutiny z naší restaurace

PROSCIUTTO COTTO

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka od kosti

215 Kč

CAPRICIOSA

Rajčatové sugo, mozzarella, šunka, artyčoky, olivy, kapary, ančovičky, žampiony, oregáno

278 Kč

FUNGHI

Rajčatové sugo, mozzarella, žampiony

206 Kč